BulgarianEnglish

ЧОУ “Бъдеще“ с футболни паралелки за най-малките

През новата учебна година – 2022/2023 г., ЧОУ “Бъдеще“ стартира иновативна за България образователна програма, насочена към деца с изявен интерес към футбола. В желанието си да се развиваме и да обогатяваме портфолиото от образователни услуги, които предлагаме, решихме да създадем футболни паралелки за деца от подготвителен до 4 клас. Те ще обединяват целодневната общообразователна подготовка с всекидневни двучасови тренировки по футбол. По този начин ще продължим нашата философия да насърчаваме физическата активност и здравето на децата, както и възможността да развиват своите таланти. Основен фокус ще бъде поставен върху балансирана спортна и общообразователна програма в безопасна и позитивна среда. Треньорът Стефан Стоянов, едно от най-известните и доказани имена в обучението на млади надежди във футбола, ще предаде своя опит и знания на нашите ученици. Кариерата му стартира в частна юношеска школа “Реал” Пловдив, където работи 3 години. След това преминава към клуб “Ботев-2002”, където постига множество успехи и за шест години печели редица турнири и първенства. През 2011 година Стефан Стоянов се присъединява към Ботев (Пловдив), а през годините формациите, които води, успяват да завоюват редица високи отличия и награди.

Докато децата развиват любовта си към спорта, качества като екипност и отговорност, и сбъдват своите футболни мечти под менторството на Стефан Стоянов, педагозите от ЧОУ “Бъдеще“ ще продължат да поддържат високо ниво на образователните стандарти. Наред със задължителните учебни часове, предвидени от МОН, сме включили допълнително изучаване на английски език и различни извънкласни дейности по избор.

Всичко това ще се случва в базата на ЧОУ “Бъдеще“, като по този начин децата бързо и лесно ще се адаптират, а родителите ще бъдат улеснени в своя ежедневен график.

Всяка паралелка ще включва до 10 десет ученика, което гарантира индивидуален подход и грижа за Вашите деца. Местата са ограничени! За повече информация може да се свържете с нас на имейл – info@sarievschools.eu или на телефон 0898580522; 0886836372; 0882355500

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest