Галерия

Втори ученически шахматен турнир 02.12.
„Бъдеще за децата на Пловдив“.
Благодарим на г-жа Илияна Полендакова – майстор на спорта, международен съдия по шахмат – FIDE, на всички участници и родители.

Божидара от III клас е на I място на Световно първенство по спортни танци проведено в София. Поздравления!❤️❤️❤️

Златен медал за изключително високи постижения по английски език на международната олимпиада KINGS LEAGUE. Поздравления, Ваня!

И ние се включихме. Дъждът не ни попречи. Светлините грейнаха на красивата коледна елха в парк „Каменица“, район Източен днес на 7.12.

Първи на ученичиски игри тенис на маса – градско първенство.

Дни, преди най-светлите християнски празници – Бъдни вечер и Рождество Христово по традиция в ЧОУ "Бъдеще" и ЧЕГ "Стоян Сариев" с активното участие на учениците и учителите се проведе Коледен благотворителен базар.

Светла и благословена Коледа! ⭐Всички учители и ученици ви пожелават здрава и мирна Нова година! Да има много, много радост и усмивки!❤️

С тържествен ритуал на 6 януари пред паметника на Христо Ботев в Цар Симеоновата градина пловдивчани честваха 176-тата годишнина от рождението на поета-революционер. На церемонията присъстваха и ученици от ЧЕГ „Стоян Сариев“.

11 януари международен ден на думата „БЛАГОДАРЯ”

Благодарността ни прави по-човечни, сближава душите ни, благодарността опрощава грешките и обидите, които сме изрекли, благодарността ни кара да се усмихваме. Да благодариш значи просто да обичаш. БЛАГОДАРЯ не е просто дума, а магия, която оставя следи.
Днес на кой благодари?

Златен медал за Георги Богунски от IV клас

Отличието е спечелено на състезание през м. декември в ски и сноуборд училище в Оланг на Кротплатц – Кроншкола.

Приемственост между поколенията

На 16.01.2024г в IV клас на ЧОУ „Бъдеще” по инциатива на учениците от VIII клас на ЧЕГ „Стоян Сариев” се проведе „Час на креативността”. С това си начинание осмокласници искаха да провокират креативността на по-малките ученици, да ги мотивират да продължават да творят и развиват талантите си. Четвъртокласниците представиха своите творчески способности чрез пеене, рисуване и презентации, под зоркия поглед на взискателното ни жури, чиито представители бяха деца от VII клас. Всички бяха аплодирани бурно от гостите, а журито беше изключително затруднено при класирането на участниците, затова всички получиха награди подготвени самостоятелно от инициаторите на събитието. Благодарим на всички, които взеха участие и вярваме в приемствеността между поколенията и в нашите деца, които са нашето бъдеще!